Sex-ambasadoarea

Pe site-ul www.spiritofromania.com au fost postate zeci de e-mailuri ale ambasadorului Romaniei in Mexic, Manuela Vulpe, ce contin detalii picante despre aventurile amoroase ale acesteia.

1 afișare
Imaginea articolului Sex-ambasadoarea

Sex-ambasadoarea

Detalii picante despre aventurile amoroase ale Manuelei Vulpe, ambasadorul Romaniei in Mexic, au fost postate pe site-ul www.spiritofromania.com. Continutul a zeci de e-mailuri pe care doamna ambasador Manuela Vulpe le-a primit sau le-a trimis de pe contul personal creat pe serverele Hotmail au fost publicate pe un site care apartine revistei romanilor din Australia, editata de Laurentiu Fulga. Trebuie spus ca Laurentiu Fulga este un bun cunoscator al diasporei romane din Australia si America de Sud, de-a lungul timpului facand mai multe dezvaluiri legate de acest subiect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici