Silviu, de ce o prigonesti?

Adriana Bahmuteanu se afla la sectia Maternitate a Spitalului CFR 2, unde a fost internata de urgenta acum doua zile, dupa ce a acuzat contractii puternice. In primele 24 de ore petrecute pe patul de spital, nici Silviu Prigoana si nici fiii lui nu au vizitat-o.

1 afișare
Imaginea articolului Silviu, de ce o prigonesti?

Silviu, de ce o prigonesti?

Adrianei i s-a facut rau in weekend, dupa un zbor in Delta, cu Silviu. Nici supararile nu au ocolit-o pe vedeta, intr-o perioada in care trebuie sa fie menajata si ocrotita de cei dragi. Adriana a fost foarte afectata de faptul ca Silviu doreste ca nasterea copilului sa se petreaca in SUA, iar ea, in tara. Discutiile contradictorii pe aceasta tema au pus viata fatului in pericol. Vedeta Antenei 1 s-a internat marti seara in spital, cu un risc ridicat de nastere, si l-a asteptat treaza pana la 12 noaptea pe Silviu, sa vina sa o viziteze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici