ŞOC la naţională! Rădoi se retrage: "Am luat decizia în vestiar, la Paris!"

Naţionala primeşte o lovitură grea: Mirel Rădoi (29 de ani), unul dintre jucătorii pe care Răzvan Lucescu s-a bazat în mandatul său, a decis să se retragă de la prima reprezentativă. Mijlocaşul lui Al-Hilal a făcut anunţul aseară, în direct la Dolce Sport.

4 afișări
Imaginea articolului ŞOC la naţională! Rădoi se retrage: "Am luat decizia în vestiar, la Paris!"

ŞOC la naţională! Rădoi se retrage: "Am luat decizia în vestiar, la Paris!"

Înainte de meciul cu Franţa, Mirel Rădoi a fost în centrul unui scandal care îşi face vizibile efectele abia acum. Jucătorul lui Al-Hilal, unul dintre cei mai vechi componenţi ai naţionalei României, a solicitat FRF să fie lăsat să se prezinte cu trei zile mai târziu la convocarea naţionalei pentru a-şi ajuta echipa de club în semifinalele Ligii Campionilor Asiei. " Al-Hilal îmi dă 1,7 milioane de dolari pe an şi are pretenţia să joc în semifinalele Ligii. Nu pot s-o las baltă acum, mai ales că între meciul din Ligă şi cel cu Franţa sunt trei zile", a declarat Rădoi.

Citeste toata stirea pe www.sport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici