Şoferul Radu Berceanu: „Mi se rupe sufletul când văd pe ce drumuri merg cu maşina. Mi-au şi zgâriat-o cu cheia”

Şoferul Radu Berceanu e nemulţumit de cum arată drumurile din România. Ministrul Radu Berceanu spune că ar avea nevoie de trei - patru ori mai mulţi bani, pe an, ca să poată repara infrastructura.

2 afișări
Imaginea articolului Şoferul Radu Berceanu: „Mi se rupe sufletul când văd pe ce drumuri merg cu maşina. Mi-au şi zgâriat-o cu cheia”

Şoferul Radu Berceanu: „Mi se rupe sufletul când văd pe ce drumuri merg cu maşina. Mi-au şi zgâriat-o cu cheia”

"Ştiu că românii îl înjură pe ministru pentru că sunt drumurile proaste, dar eu lucrez cu materialul clientului, nu pot face mai mult decât în cuantumul banilor alocaţi ministerului. Cred că ministrul ar trebui să fie un magician care să facă autostrăzile cu bagheta. Nimeni nu poate face mai mult decât este prevăzut în buget şi anul trecut am avut de vreo patru ori mai puţini bani decât am avut nevoie. Mai important e să împarţi banii pe proiecte puţine care să fie finalizate decât să dai câte un pic la fiecare şi să nu se termine niciunul", a declarat pentru Gândul Radu Berceanu.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici