Solutia Nastase

Adrian Nastase vrea o conducere colectiva in PSD care sa fie formata din acei lideri influenti ai partidului, marginalizati de actuala conducere. Propunerea a fost avansata ieri, intr-un interviu acordat Rompres, iar scopul ei este aducerea PSD pe un traseu "pozitiv" si sa ajute la "revenirea PSD".

1 afișare
Imaginea articolului Solutia Nastase

Solutia Nastase

In fapt, prin propunerea sa, Nastase nu urmareste altceva decat revenirea in fruntea PSD si eliminarea lui Mircea Geoana de la sefia partidului. Pentru a fi sigur de reusita, fostul lider social-democrat vrea sa-si uneasca fortele cu toate aripile influente din PSD, de la Miron Mitrea, la Grupul de la Cluj si chiar Ion Iliescu. De altfel, presa a vorbit in ultimele zile despre un triumvirat Adrian Nastase, Cristian Diaconescu si Victor Ponta. Exact in momentul in care reactivarea greilor PSD este avansata ca o solutie, DNA iese la lumina si cere inceperea urmarii penale pentru Miron Mitrea. Cu doar o zi in urma, acelasi Departament a cerut acelasi lucru in cazul lui Adrian Nastase. Mai multi vicepresedinti ai PSD au respins la unison solutia Nastase invocand ca, in acest moment, PSD are o conducere colectiva aleasa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici