Solutii «anticriza»

In timp ce „predica” solutii anticriza prin reducerea veniturilor bugetarilor, premierul Emil Boc isi tradeaza crezul managerial prin decizii discrete luate doar pentru angajatii din subordinea lui.

4 afișări
Imaginea articolului Solutii «anticriza»

Solutii «anticriza»

Potrivit unei ordonante de urgenta aprobate de Executiv in acest weekend, angajatii din Departamentul de Control al Guvernului vor beneficia, incepand cu luna septembrie, de salarii cu 50 la suta mai mari decat cele prevazute de lege pentru restul aparatului de lucru al Guvernului.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici