Sorin Oprescu nu candideaza la Presedintie

In ciuda zvonurilor potrivit carora la sfârsitul acestei saptamâni primarul Capitalei, Sorin Oprescu, urma sa-si anunte candidatura pentru alegerile prezidentiale, edilul a infirmat. Nu va candida la Presedintia României in toamna acestui an. Raspunsul transant a fost dat, vineri, in Parcul Tineretului, raspunzând intrebarilor presei in acest sens.

6 afișări
Imaginea articolului Sorin Oprescu nu candideaza la Presedintie

Sorin Oprescu nu candideaza la Presedintie

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a spus, vineri, ca nu intentioneaza sa-si anunte candidatura pentru Presedintie, precizând ca a facut promisiuni bucurestenilor pe care trebuie sa le îndeplineasca. "Nu intentionez sa-mi anunt candidatura pentru alegerile din noiembrie. Eu am promis ceva cetatenilor acestui oras si trebuie sa-mi îndeplinesc promisiunile", a raspuns Sorin Oprescu la întrebarea unui jurnalist, la sfârsitul unei vizite în Parcul Tineretului. Primarul general a mai spus ca unii oameni sunt cârcotasi, "daca faci, te întreaba de ce faci, daca nu faci, te întreaba de ce nu faci".

 

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici