Soţul avocatei ţinea pozele ei în maşină

Probele găsite luni, într-o râpă de pe drumul ce leagă Poiana Braşov de Râşnov, au lovit şi mai tare familia Ghinescu, care este convinsă că Elodia nu mai trăieşte şi că ginerele lor este responsabil de moartea ei. Soţul Elodiei, poliţistul Cristian Cioacă, spune, însă, că totul e o înscenare.

1 afișare
Imaginea articolului Soţul avocatei ţinea pozele ei în maşină

Soţul avocatei ţinea pozele ei în maşină

Mama Elodiei Ghinescu a fost adusă de anchetatori, luni, la buza râpei unde se găsiseră uniforma de poliţist, fotografiile, cărţile, revista, factura din Dubai, faţa de pernă şi prosoapele, şi alte câteva obiecte. Vizibil marcată, femeia ne-a declarat:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici