Soţul Mădălinei Manole, în exclusivitate pentru ziarul “Puterea”: “Nu simt decât nevoia să-mi plâng soţia”

Răvăşit de suferinţa cauzată de pierderea soţiei sale, Petru Mircea spune că, în momentul de faţă, nu îl interesează acuzaţiile aduse de cei care îl consideră vinovat pentru moartea Mădălinei. Rezervat în declaraţii referitoare la ce s-a întâmplat în zorii zilei de 14 iulie, bărbatul ne-a declarat că nu trăieşte cu sentimente de teamă sau de îngrijorare. În plus, Petru este convins că adevărul despre dispariţia tragică a Mădălinei Manole va ieşi la iveală, mai devreme sau mai târziu.

4 afișări
Imaginea articolului Soţul Mădălinei Manole, în exclusivitate pentru ziarul “Puterea”: “Nu simt decât nevoia să-mi plâng soţia”

Soţul Mădălinei Manole, în exclusivitate pentru ziarul “Puterea”: “Nu simt decât nevoia să-mi plâng soţia”

El nu se simte încă pregătit să ofere vânătorilor de ştiri din presă amănunte cu privire la ce ar fi putut-o determina pe soţia lui să-şi pună capăt zilelor, în maniera pe care a ales-o. Însă aceste lucruri se vor clarifica, în cele din urmă, aşa cum chiar Petru Mircea este convins.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici