Şpaga primarului trecea pe la nevastă

Avocata Monica Apostu, soţia primarului din Cluj-Napoca, a primit în trei ani 94.000 de euro sub forma unor comisioane de consultanţă plătite lunar de trei companii care aveau contracte cu municipalitatea. Primarul PDL Sorin Apostu, reţinut miercuri pentru luare de mită în formă continuată, şi-a folosit nevasta ca pion esenţial în acţiunea ilegală, susţin procurorii DNA.

20 afișări
Imaginea articolului Şpaga primarului trecea pe la nevastă

Şpaga primarului trecea pe la nevastă

Potrivit anchetatorilor, edilul a pretins şi a primit, din 2009 şi până în 2011, sume de bani totalizând 94.000 de euro în schimbul încheierii unor contracte cu municipalitatea. Procurorii susţin că banii au fost plătiţi soţiei lui Apostu, învinuită şi ea în acelaşi dosar, pe baza unor contracte de consultanţă juridică fictive.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici