Şpăgarul Bian ne fura din toate părţile

Fostul şef de la „Forţele de Muncă“ Silviu Bian, acuzat de luare de mită, are o avere impresionantă, deşi are salariu de bugetar. A fentat şi Fiscul, dar şi RA-APPS-ul, care i-a pus la dispoziţie o casă.

9 afișări
Imaginea articolului Şpăgarul Bian ne fura din toate părţile

Şpăgarul Bian ne fura din toate părţile

Fost secretar de stat, fost vicepreşedinte al PDL Alba şi fost preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţelor de Muncă, Silviu Bian (51 de ani), arestat preventiv pentru luare de mită, a încercat să scape de acuzaţia de luare de mită, deşi petele substanţei fluorescente necesară inscripţionării banilor cu "mită" i-au rămas pe mâini, pe cravată şi pe costum până la miezul nopţii de sâmbătă spre duminică, săptămâna trecută.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici