Şpăgile vedetelor la spălătorie

Măiestria vedetelor din România se măsoară, mai nou, şi în bacşişurile oferite persoanelor de rând pentru serviciile pe care acestea le prestează în interesul vedetei. La restaurant, la saloane de înfrumuseţare sau la spălătorie, românul s-a obişnuit să primească recompense suplimentare pentru munca lui, iar dacă acestea vin de la un VIP, aşteptările sunt foarte mari.

7 afișări
Imaginea articolului Şpăgile vedetelor la spălătorie

Şpăgile vedetelor la spălătorie

Astăzi, ne oprim la „instituţia” spălătoriei şi vă prezentăm un top al bacşişurilor, alcătuit de un băiat prin ale cărei mâini au trecut zeci de maşini conduse de personalităţi din România.

Citeste toata stirea pe www.atac-online.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici