Specializări „ucise” de recesiune

Dacă nu au peste 80 de studenţi la studii de licenţă şi 30 la master, domeniile celei mai mari universităţi din ţară vor dispărea din grilă. Criza a lovit din plin universităţile româneşti, iar prima dintre cele care au „strâns” cureaua este Universitatea din Bucureşti (UB).

4 afișări
Imaginea articolului Specializări „ucise” de recesiune

Specializări „ucise” de recesiune

Măsurile anticriză prevăd, între altele, desfiinţarea specializărilor care nu au peste 80 de persoane înscrise la studii de licenţă şi peste 30 de studenţi la cele de masterat. Mai mult, se vor reduce la minimum sporurile acordate cadrelor universitare. Profesorii pot răsufla liniştiţi într-o singură privinţă: nu se vor face disponibilizări, promite conducerea UB.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici