Spionul şi Ghimpu din coasta Moscovei

Mulţi comentatori cred că tamtamul făcut pe seama arestării diplomatului român acuzat de spionaj are legătură cu referendumul din Moldova. Moscova nu vede cu ochi buni susţinerea pe care Bucureştiul o acordă autorităţilor prooccidentale din Republica Moldova şi în special preşedintelui interimar Mihai Ghimpu.

4 afișări
Imaginea articolului Spionul şi Ghimpu din coasta Moscovei

Spionul şi Ghimpu din coasta Moscovei

Filmul reţinerii diplomatului român Gabriel Grecu, acuzat de spionaj la Moscova, a fost prezentat, ieri, de postul de televiziune Rossia-24 (fost Vesti), în deschiderea tuturor jurnalelor de ştiri. Televiziunea rusă nu precizează de unde are "filmul evenimentului", dar, cel mai probabil, i-a fost pus la dispoziţie de FSB.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici