Starea justiţiei este îngrijorătoare

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a comentat, în cadrul unei emisiuni la Radio România Actualităţi starea jusitiţiei, care relevă "o stare îngrijorătoare", iar "recoltele" pe care le culegem astăzi sunt rezultatul unei acţiuni sau inacţiuni la nivelul societăţii între 1990-1996.

1 afișare
Imaginea articolului Starea justiţiei este îngrijorătoare

Starea justiţiei este îngrijorătoare

Ministrul a spus că, în general, în sistemul public, dar şi sistemul privat, la gradul de complexitate al problemelor şi relaţiilor sociale, o acţiune în prezent îşi are efectul în viitor, într-o plajă de doi-trei ani.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici