Statul a castigat 500 mil.euro pe piata de energie

Companiile de stat din sectorul energetic au inregistrat, in 2007, profituri cumulate de aproape o jumatate de miliard de euro, potrivit ultimelor estimari facute de acestea.

1 afișare
Imaginea articolului Statul a castigat 500 mil.euro pe piata de energie

Statul a castigat 500 mil.euro pe piata de energie

Rezultatele financiare ale societatilor de stat au fost, in general, in crestere si s-au datorat in special scumpirii energiei electrice si gazelor naturale pe piata libera, precum si pe cea reglementata. Romgaz si Transgaz sunt cele mai rentabile afaceri ale statului de pe piata de energie.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici