Stenograme federale: "Dacă DNA-ul punea microfoane la FRF, ar fi avut mari surprize!"

Ion Crăciunescu îşi continuă tirada de atacuri la adresa Federaţiei Române de Fotbal. Fostul mare arbitru este convins că dacă procurorii DNA ar fi instalat microfoane în birourile FRF, ar fi aflat lucruri `foarte interesante`.

1 afișare
Imaginea articolului Stenograme federale: "Dacă DNA-ul punea microfoane la FRF, ar fi avut mari surprize!"

Stenograme federale: "Dacă DNA-ul punea microfoane la FRF, ar fi avut mari surprize!"

Fostul preşedinte al CCA spune că în momentul de faţă conducătorii de cluburi au renunţat să mai `umble la butoane` în ceea ce priveşte arbitrajul."Dacă ar fi fost microfoane prin unele birouri de la Federaţie s-ar fi auzit nişte lucruri foarte interesante. Fără îndoială că şi telefoanele arbitrilor au fost ascultate pînă acum. Numai că acum nu se mai rezolvă meciurile cu arbitrul", a spus Ion Crăciunescu la gsptv.

 

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici