Ştrandurile groazei, la control

Inspectorii sanitari din întreaga ţară au început campanii de verificare a ştrandurilor. Concluzia: apa din bazine este plină de microbi, iar multe ştranduri nu au nici punct de prim ajutor şi nici salvamar.

1 afișare
Imaginea articolului Ştrandurile groazei, la control

Ştrandurile groazei, la control

Moartea fetiţei de 12 ani din Caracal, acum aproape două săptămâni, la ştrandul din localitate i-a pus pe jar pe inspectorii sanitari din ţară. Ei au demarat controale serioase la ştrandurile şi locurile de scăldat. A rezultat o ploaie de amenzi, iar mai multe ştranduri, care funcţionau de ani buni fără autorizaţie, au fost închise. „A trebuit să moară un copil ca autorităţile să înceapă controalele şi să aplice sancţiuni", spun acum neputincioşi cei care au asistat la drama familiei Giurea, din Caracal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici