„Teroristul“ din avion, specialist în securitate

Ioan Cordoş, bucureşteanul interogat ieri în legătură cu alarma teroristă de la Timişoara, este director în cadrul UTI Systems. Culmea ironiei, chiar firma UTI Systems este cea care supraveghează Aeroportul „Traian Vuia“, din Timişoara.

6 afișări
Imaginea articolului „Teroristul“ din avion, specialist în securitate

„Teroristul“ din avion, specialist în securitate

O situaţie jenantă şi revoltătoare. Aşa a caracterizat Ioan Cordoş incidentul prin care a trecut, miercuri dimineaţa, când a fost reţinut de mascaţii puşi pe jar de o alertă cu bombă. Numele său de familie fusese rostit, din întâmplare, de constănţeanul Viorel Anghelescu, cel care a anunţat la telefon că un pasager dintr-o aeronavă, numit Cordoş, are o bombă în bagaje. Întâmplarea a făcut ca Ioan Cordoş să se afle într-un avion Carpatair care tocmai plecase din Bucureşti spre Timişoara. Cum numele se potrivea, s-a declanşat alerta teroristă, iar două MIG-uri au însoţit aeronava până când a ajuns în Timişoara.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici