The best

Dinamoviştii anunţă, încrezători, că aducerea lui Gabriel Torje este cea mai bună afacere din fotbalul românesc. "Am făcut cel mai tare transfer din România!", a anunţat ieri, mîndru, Cristi Borcea. "L-am luat pe Torje de la Timişoara! Pentru 50 la sută din drepturile federative am plătit două milioane de euro. Gabriel va fi deţinut în coproprietate", a continuat preşedintele executiv.

1 afișare
Imaginea articolului The best

The best

În cazul unui transfer ulterior, Dinamo îşi va recupera suma implicată în transferul mijlocaşului dreapta de 18 ani, iar restul de bani ce-ar depăşi cele două milioane urmează a fi împărţit în mod egal. Transferul lui Torje a alimentat orgoliul "cîinilor". Borcea: "Cînd vrem ceva, obţinem! Spre deosebire de alţii, vorbim puţin şi facem mult. Nu au contat banii atunci cînd am dorit neapărat un jucător. Iar pe Torje îl ţintim de un an. Este cadoul nostru, al acţionarilor, pentru suporterii dinamovişti". Vasile Turcu: "Am luat inima Banatului! E lovitura sezonului, ne gîndim din nou la Champions League".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici