Tiriac Jr. si Ileana Lazariuc se casatoresc odata cu botezul copilului lor

Ion Ion Tiriac are planuri mari cu iubita lui, Ileana Lazariuc. Fiul magnatului Ion |iriac si-a dat seama ca nu poate sta mult timp despartit de iubita lui, Ileana Lazariuc. Dupa o poveste de dragoste de trei ani de zile, cei doi au pus capat relatiei, fiecare incercand sa-si inece amarul in bratele altcuiva. Daca Ion Ion a fost surprins de presa cu Andreia de la Trident sau alte domnisoare mai mult sau mai putin cunoscute din show-biz, nici Ileana nu a stat cu mana in san.

1 afișare
Imaginea articolului Tiriac Jr. si Ileana Lazariuc se casatoresc odata cu botezul copilului lor

Tiriac Jr. si Ileana Lazariuc se casatoresc odata cu botezul copilului lor

Despre ea s-a spus ca a incercat sa il uite pe Ion Ion, avand o idila cu Liviu ex-LA, pe platourile de filmare de la telenovela difuzata de postul Kanal D, unde Ileana a jucat un rol, la solicitarea lui Valeriu Lazarov. |iriac Jr. a incercat sa-i faca in ciuda Ilenei batand toba ca i-ar fi dat un inel de logodna Andreiei de la Trident. Mai tarziu, el s-a casatorit cu Maria Marinescu, se pare, tocmai pentru a-i face in ciuda fiicei cantaretei de muzica usoara, care refuza sa se intoarca la el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici