Tomis-mall atacă şi geamia, şi biserica

Sîmbătă, 16 august, la Geamia Hunkiar din centrul vechi al Constanţei a avut loc slujba cu ocazia sărbătorii de Berat. Musulmanii au marcat începerea lunii Ramazan şi s-au rugat pentru purificarea sufletului.

2 afișări
Imaginea articolului Tomis-mall atacă şi geamia, şi biserica

Tomis-mall atacă şi geamia, şi biserica

De obicei, la finalul slujbei, turcii şi tătătarii se împrăştie spre casele lor. Sîmbătă, ei nu şi-au mai respectat programul şi au organizat în faţa moscheii un protest.Cu muftiul Cultului Musulman, Iusuf Muurat, în frunte, credincioşii musulmani au cerut stoparea lucrărilor la imobilul cu subsol, două etaje şi mansardă ce se construieşte la un metru de lăcaşul de cult.

 

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici