Topul celor mai bune si al celor mai slabe actiuni de pe Bursa

In ciuda corectiei din ultimele doua luni de le Bursa, investitorii care si-au ales cu grija actiunile din portofoliu la inceputul anului au reusit sa-si dubleze sau chiar sa-si multiplice de patru ori banii investiti.

2 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai bune si al celor mai slabe actiuni de pe Bursa

Topul celor mai bune si al celor mai slabe actiuni de pe Bursa

Cele mai mari castiguri le-au adus in primele noua luni actiunile companiilor de talie mica de la Bursa, unele dintre acestea aparand surprinzator in top, cum este cazul THR Marea Neagra (EFO) sau Mecanica Ceahlau (MECF), altele continuand evolutia foarte buna din anii precedenti, cum ar fi TMK Artrom Slatina (ART) si Rompetrol Well Services (PTR), care au oferit randamente cuprinse intre 145% si 356%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici