Topul celor mai mari salarii din bancile romanesti

Angajatii sucursalelor de banci straine sunt printre cei mai bine platiti bancheri din Romania, cu salarii medii nete mult peste media sistemului bancar care s-a ridicat la 3.760 de lei (895 de euro) pe salariat in decembrie 2009.

4 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai mari salarii din bancile romanesti

Topul celor mai mari salarii din bancile romanesti

Anglo-Romanian Bank, sucursala subsidiarei de la Londra a grupului BCR, conduce detasat, cu circa 2.785 de euro pe angajat, fiind profilata pe afaceri corporate si cu numai circa 100 de salariati, ceea ce a permis o remunerare substantiala in conditiile mentinerii pe profit.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici