Tragedia care a schimbat sistemul aviatic. Cum a fost reglementată industria aeriana din 2001 şi până azi

Istoria companiilor aeriene americane include atât progrese tehnologice incredibile, cât şi falimente, reglementari şi intervenţii prezidenţiale. Însă odată cu atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, industria aeriana s-a transformat.

5 afișări
Imaginea articolului Tragedia care a schimbat sistemul aviatic. Cum a fost reglementată industria aeriana din 2001 şi până azi

Tragedia care a schimbat sistemul aviatic. Cum a fost reglementată industria aeriana din 2001 şi până azi

Evenimentele tragice care au curmat aproape 3.000 de vieţi au schimbat industria aeriană, reglementând traficul, impunând condiţii stricte de securitate.

La 10 ani de la atacurile teroriste asupra turnurilor gemene din New York, World Trade Center, industria aeriană a suferit modificări. Deşi au impus restricţii severe de călătorie, companiile din Statele Unite şi-au pierdut numeroşi pasageri din cauza evenimentelor dramatice care au avut loc pe 11 septembrie.

Operatorii americani de zbor au înregistrat pierderi de aproximativ 55 de miliarde de dolari din 2001 şi până în prezent.

Citeşte mai multe pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici