Tranzactiile online se downloadeaza repede si ieftin

Societatile de Servicii si Investitii Financiare au dezvoltat platforme online de tranzactionare, clientii pe care ii intermediaza pentru realizarea tranzactiilor bursiere avand si posibilitatea efectuarii directe a acestora, in timp real. Printre avantajele sistemului de tranzactionare online se numara rapiditate in derularea tranzactiilor, putere de decizie mai mare asupra portofoliului de actiuni si costuri mai reduse.

1 afișare
Imaginea articolului Tranzactiile online se downloadeaza repede si ieftin

Tranzactiile online se downloadeaza repede si ieftin

Fiecare client beneficiaza din partea SSIF de rapoarte de tranzactionare, de analize bursiere, grafice si istorice ale tranzactiilor, avand practic toate informatiile necesare derularii unei investitii bursiere. Se pot realiza concomitent atat tranzactii prin intermediul unui broker, cat si direct prin sistemele de tranzactionare online. Pentru a deschide un cont se percepe o taxa de deschidere sau este ceruta o suma minima pentru deschiderea contului. Taxele si sumele variaza in functie de casa de brokeraj aleasa. Costurile percepute de o societate de investitii financiare sunt mai mici comparativ cu cele pentru tranzactionarea asistata de un broker. Comisioanele practicate se calculeaza procentual la valoarea tranzactiilor si se stabilesc in functie de suma initiala depusa in cont. "Costurile pentru tranzactionarea online sunt mai mici, pentru ca acest tip de tranzactionare presupune mai putine costuri pentru companie", informeaza Razvan Pasol, director Intercapital Invest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici