Tripla alianta

Doua dintre societatile in care a fost implicat ex-ministrul Finantelor Sebastian Vladescu au prosperat din plin in timpul guvernarii Tariceanu. SC MEDIST si SC ROMANIAN SOFT COMPANY (RSC) au derulat afaceri extrem de profitabile cu statul roman, la acest lucru aducandu-si contributia din plin si ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu. SC ROMANIAN SOFT COMPANY a fost protejata cu ardoare de premierul Calin Popescu Tariceanu. Acesta a acoperit un furt de inteligenta reclamat de o firma concurenta celei la care a avut actiuni Vladescu. Din acest motiv, primul-ministru s-a ales cu o plangere penala la Parchetul General. El este acuzat de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si fals in declaratii. Si OLAF cerceteaza acest furt de inteligenta, intrucat este vorba si de 50.000 de euro din fonduri europene.

1 afișare
http://www.ziua.net/display.php?data=2007-06-19&id=222521

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici