Trei avioane de război ruseşti din Crimeea, distruse în urma unui atac aerian

  • Trei avioane de război ruseşti şi o instalaţie de combustibil din Crimeea au fost distruse în urma unui atac aerian.
  • Informaţia a fost furnizată de o companie de tehnologie spaţială din SUA.
  • Atacul nu a fost revendicat de ucraineni.
3434 afișări
Imaginea articolului Trei avioane de război ruseşti din Crimeea, distruse în urma unui atac aerian

Trei avioane de război ruseşti din Crimeea, distruse în urma unui atac aerian

Atacul s-a produs în această săptămână la baza aerienă Belbek, din zona controlată de Moscova. Au fost distruse trei avioane de război şi o instalaţie de combustibil din apropierea pistei principale, a anunţat compania comercială Maxar, citată de Reuters.

Reprezentanţii companiei au analizat imagini din satelit de joi şi au tras concluzia că două avioane de luptă MiG-31 şi un avion de luptă Su-27 au fost distruse. De asemenea, există indicii că o aeronavă de luptă MiG-29 a fost avariată.

Ucraina nu a revendicat public atacul asupra bazei aeriene. Totuşi, ucrainenii au lovit frecvent ţinte strategice din peninsula Crimeea pe care ruşii au capturat-o în 2014.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici