Ameninţare la Euro. Poliţia a închis zona fanilor din Berlin din cauza unui dispozitiv suspect

Poliţia din Berlin a închis temporar o zonă din apropierea clădirii parlamentului din oraş, unul dintre locurile unde se aşteaptă ca fanii să se adune pentru a urmări vineri seara meciul de deschidere a Euro 2024 dintre Germania şi Scoţia.

Urmărește
161 afișări
Imaginea articolului Ameninţare la Euro. Poliţia a închis zona fanilor din Berlin din cauza unui dispozitiv suspect

Ameninţare la Euro. Poliţia a închis zona fanilor din Berlin din cauza unui dispozitiv suspect

„Un obiect suspect a fost găsit în zona de intrare în #FanZone de pe Scheidemannstrasse. În prezent, această zonă nu este accesibilă fanilor. Colegii noştri verifică obiectul", a postat poliţia din Berlin pe site-ul de socializare X, conform Reuters.

„Aş dori să mulţumesc poliţiei din Berlin pentru acţiunea lor diligentă. Este un lucru bun că autorităţile sunt deosebit de atente - mai degrabă o dată la prea mulţi decât o dată prea puţin", a declarat Nancy Faeser, ministrul federal de interne al Germaniei, în faţa jurnaliştilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici