Trustul lui Vîntu - Realitatea Media, executat silit de către Alpha Bank

Şandramaua lui Vîntu - Realitatea Media - are termen de executare silită pentru neplata datoriilor către Alpha Bank. Judecătoria Sectorului 1 din Municipiul Bucureşti a dat un termen de încuviinţare a executării silite a Realităţii Media, ceea ce arată că există deja o hotărâre irevocabilă sau un titlu executoriu reprezentat de un contract de credit bancar.

2 afișări
Imaginea articolului Trustul lui Vîntu - Realitatea Media, executat silit de către Alpha Bank

Trustul lui Vîntu - Realitatea Media, executat silit de către Alpha Bank

Lipsa de lichidităţi a patronului Realitatea s-ar putea să fi atins un prag dramatic, de vreme ce nu şi-a putut achita datoriile relativ modeste faţă de Alpha Bank, în condiţiile în care deja alte sume sunt blocate şi garantate cu licenţele din posesia sa, dintre care unele sunt gajate până în 2015.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici