Tudor Chirilă, la un pas de intoxicare

În Vinerea Mare, solistul trupei Vama s-a gândit şi el, ca tot românul pofticios, să cumpere, pentru Sărbătoarea Paştelui, carne de miel. Pentru asta, s-a îndreptat, mai întâi, spre supermarketul Intermacedonia de la Piaţa Iancului, în apropierea căruia locuieşte.

1 afișare
Imaginea articolului Tudor Chirilă, la un pas de intoxicare

Tudor Chirilă, la un pas de intoxicare

Aici, surprize-surprize: carnea pe care măcelarul i-o pregătea era în proces de împuţire. Tudor a remarcat duhoarea şi le-a cerut explicaţii celor de la magazin, numai că aceştia l-au consolat, spunându-i că mirosul e firesc, e miros de oaie.

Citeste toata stirea pe www.atac-online.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici