Tunul nuclear

Dupa modelul "Posta Romana", Guvernul pregateste o hotarare pentru rechinii imobiliari Tinta: 15.000 de metri patrati in Bucuresti, aflati in proprietatea institutului strategic SIMTEX.

1 afișare
Imaginea articolului Tunul nuclear

Tunul nuclear

Guvernul se pregateste sa retraga statutul de "societate de interes strategic" unor institute de cercetare-proiectare, relaxand conditiile de privatizare pentru ca activele imobiliare ale acestora sa fie vandute. Intr-o astfel de situatie se afla SIMTEX, unic furnizor de echipamente speciale pentru fabricarea combustibilului nuclear la nivel national. Tunul imobiliar care se pregateste la SIMTEX seamana izbitor cu cel din dosarul "Posta Romana". In aceasta ultima situatie, cabinetul Tariceanu a emis o Hotarare de Guvern prin intermediul careia s-a pus pe roate o mega-afacere imobliara. Unul dintre principalii beneficiari ai actului normativ a fost omul de afaceri Sorin Creteanu. In cazul SIMTEX, modul de operare pare sa fie identic. Cabinetul Tariceanu se pregateste sa emita o Hotarare de Guvern prin care sa inlesneasca o afacere imobiliara cu activele uriase ale institutului de cercetare si proiectare. O afacere de pe urma careia vor avea de castigat anumiti oameni de afaceri, in frunte cu fratii Emil si Marius Cristescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici