TVR este în criză de bani şi audienţă

În ultimii patru ani, instituţia a fost părăsită de telespectatori şi bugetul său înregistrează deficit. În timp ce piaţa TV autohtonă a cunoscut o creştere a ofertei de programe, televiziunea publică s-a transformat într-un spectator cuminte, umil şi... uitat în tribună.

1 afișare
Imaginea articolului TVR este în criză de bani şi audienţă

TVR este în criză de bani şi audienţă

TVR a pierdut poziţia de jucător de forţă pe piaţă. Audienţele programelor au scăzut dramatic. Meciurile de fotbal (cu excepţia campionatelor mondiale şi europene) au fost preluate de concurenţă. Dezbaterile publice s-au mutat pe canalele de ştiri. Divertismentul (de proastă calitate) se consumă pe staţiile comerciale. Multe vedete au ales „calea pribegiei”. Achiziţiile de programe sunt rare din cauza lipsei de bani.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici