Ultima diversiune: prohod pe dosarele inchise ale Revolutiei

La aproape 20 de ani de la revolutia din decembrie 1989 si mineriada din iunie 1990, procurorul general al Romaniei declara ca "in nici unul dintre aceste dosare nu este inceputa urmarirea penala si in nici unul nu avem practic nici un invinuit".

7 afișări
Imaginea articolului Ultima diversiune: prohod pe dosarele inchise ale Revolutiei

Ultima diversiune: prohod pe dosarele inchise ale Revolutiei

Intr-un interviu acordat Romaniei libere, cu putin timp inainte de acuzatiile publice pe care i le-a adus presedintele Traian Basescu, Laura Codruta Kovesi a declarat ca "Ministerul Public trebuie sa-si asume sec esecul nesolutionarii acestor dosare" si s-a declarat invinsa de termenele de prescriptie.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici