Ultima şansă! Chivu: "Poate fi un meci istoric"

Chivu consideră că jocul cu Franţa reprezintă un moment important al carierei sale şi al colegilor săi. Cristi Chivu, căpitanul naţionalei, pariază pe un joc bun al României împotriva Franţei. El spune că tricolorii trebuie să evolueze cu ambiţie şi să aibă atitudine de luptători.

5 afișări
Imaginea articolului Ultima şansă! Chivu: "Poate fi un meci istoric"

Ultima şansă! Chivu: "Poate fi un meci istoric"

Cristi, e un meci de "acum ori niciodată"?
Nu! E un meci pe care dorim să îl câştigăm! Mergem cu gândul să facem un joc bun şi să obţinem un rezultat pe măsură. Jucăm împotriva principalei contracandidate la calificare.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici