ULTIMA VARIANTĂ A TAXEI AUTO 2011. Ministrul Mediului: "Avem nevoie de bani"

Guvernul va da o lovitură dură comerţului cu maşini second-hand, punându-i, în acelaşi timp, la cheltuială suplimentară şi pe cei care vor opta pentru maşini noi, dacă va aproba proiectul privind taxa pentru poluarea auto în anul 2011, propus de Ministerul Mediului.

3 afișări
Imaginea articolului ULTIMA VARIANTĂ A TAXEI AUTO 2011. Ministrul Mediului: "Avem nevoie de bani"

ULTIMA VARIANTĂ A TAXEI AUTO 2011. Ministrul Mediului: "Avem nevoie de bani"

Ministrul Laszlo Borbely a anunţat, ieri, că, în urma unor consultări "la mai multe niveluri", propune introducerea taxei de înmatriculare auto şi pentru maşinile Euro 5, precum şi noi niveluri de tarifare, semnificativ majorate, pentru autovehiculele nonEuro - Euro 4.Astfel, taxa auto minimă va fi de 91 de euro, pentru un autovehicul Euro 5, cu vechime de 2 ani şi capacitatea cilindrică de 1.100 de centimetri cubi (cmc). Taxa maximă, de 32.000 de euro, va fi plătită, conform Mediafax, pentru înmatricularea unei maşini vechi de 20 de ani şi cilindree de 3.200 cmc.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici