Un puci amânat în PSD. Scurt inventar al problemelor din partidul lui Victor Ponta

Nemulţumiţii din PSD încearcă să organizeze şi să forţeze mâna lui Victor Ponta să împartă cu ei volanul partidului. Miza: accesul la resursele promise prin intrarea la guvernare.

6 afișări
Imaginea articolului Un puci amânat în PSD. Scurt inventar al problemelor din partidul lui Victor Ponta

Un puci amânat în PSD. Scurt inventar al problemelor din partidul lui Victor Ponta

În PSD nu e linişte. În ciuda calmului care domneşte la suprafaţa partidului, PSD e frământat de o mare problemă. Întrebarea momentului în partid este următoarea: ajungem la guvernare şi noi sau doar voi? Este întrebarea opoziţiei din PSD şi e adresată conducerii.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici