Un raport cu bătaie politică

„Raportul CE pe Justiţie vrea doar să pună România la marginea Europei, cu consecinţe foarte limpezi: vom intra mai greu în Spaţiul Schengen, vom intra mai greu în spaţiul euro, vom primi mai greu fonduri şi vom obţine mai greu funcţii de importanţă”

1 afișare
Imaginea articolului Un raport cu bătaie politică

Un raport cu bătaie politică

 „Este cel mai prost raport pe care l-a produs Comisia în cadrul acestui mecanism. Este cel mai prost întocmit, este un raport cu bătaie politică. Nu vorbesc ca unul dintre oamenii politici români, ci ca membru al Legislativului european, care trebuie să monitorizeze activitatea Comisiei“, a afirmat Adrian Severin, precizând că „diavolul se ascunde în detalii“.


Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici