Un spaniol va conduce fabrica Ford de la Craiova

Primul om adus de concernul american Ford in Romania va fi un spaniol, care va avea rolul de a coordona intreg procesul de tranzitie al fabricii din era Daewoo in era Ford, potrivit unui interviu acordat in exclusivitate Business Standard de catre Lyle Watters, negociatorul-sef al Ford pentru achizitia fabricii de la Craiova.

1 afișare
Imaginea articolului Un spaniol va conduce fabrica Ford de la Craiova

Un spaniol va conduce fabrica Ford de la Craiova

Mandatul managerului spaniol ar putea continua, insa, si dupa ce primul model Ford va iesi pe poarta fabricii, in 2008. Cu toate acestea, compania americana va pastra pe o perioada nedeterminata si actuala conducere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici