Unul dintre clientii de lux ai bugetului saraceste cu 1 mld. €

Firmele petroliere se asteapta sa inregistreze, in acest an, o scadere a vanzarii carburantilor cu pana la 20%, ceea ce inseamna incasari mai mici cu aproximativ un 1 mld. euro, ceea ce slabeste una dintre cele mai mari surse de venit la bugetul de stat - accizele, conform datelor centralizate de Business Standard.

1 afișare
Imaginea articolului Unul dintre clientii de lux ai bugetului saraceste cu 1 mld. €

Unul dintre clientii de lux ai bugetului saraceste cu 1 mld. €

In spatele acestei estimari sumbre care loveste o industrie de 5 mld. euro pe an stau drept cauze blocajul finantarilor, care a dat o lovitura vanzarilor de pe piata auto, dar si parcurile firmelor de leasing, in crestere de la o zi la alta, in conditiile in care tot mai multe companii, dar si particulari, renunta la masinile achizitionate in acest mod.

 

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici