Valerica & Valerica, arma secreta a lui Basescu

Presedintele Traian Basescu a explicat vineri seara motivele pentru care refuza numirea senatorului Norica Nicolai in functia de ministru al Justitiei. El a citat din dosarul de personal al fostului procuror Norica Nicolai, dosar aflat in custodia Parchetului General, din care rezulta ca senatorul ar fi comis o eroare judiciara in 1987 si ar fi incalcat Statutul magistratului in 1991 prin faptul ca a reprezentat in instanta un cetatean american intr-un proces de adoptie. In primul caz, Norica Nicolai (pe atunci se numea Norica Clinci) a fost sanctionata cu avertisment, iar dupa procesul de adoptie a iesit din magistratura si s-a angajat jurisconsult la Agrotransport SA Oltenita.

1 afișare
Imaginea articolului Valerica & Valerica, arma secreta a lui Basescu

Valerica & Valerica, arma secreta a lui Basescu

Dosarul de personal al candidatei la functia de ministru al Justitiei o contrazice insa. Din documentele existente la Parchetul General rezulta atit eroarea judiciara comisa de Norica Nicolai, cit si participarea ei la procesul de adoptie. In plus, dosarul nu a fost intocmit de Securitate, ci de fostii sefi ai Noricai Nicolai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici