Valul doi al crizei mondiale: Bogaţii lumii pierd averi, românii stau mai la fereală

Decizia fără precedent a Standard & Poor’s de a reduce ratingul de top al SUA cu o treaptă a adus cel mai fier­binte week-end financiar care ar pu­tea prefigura al doilea val al crizei mon­diale.

2 afișări
Imaginea articolului Valul doi al crizei mondiale: Bogaţii lumii pierd averi, românii stau mai la fereală

Valul doi al crizei mondiale: Bogaţii lumii pierd averi, românii stau mai la fereală

Ce nu au reuşit prăbuşirea Lehman Brothers şi valul de pierderi fi­nanciare provocat de aceasta au reu­şit politicienii americani. S&P a pe­nalizat America în urma disensiunilor dintre politicieni privind majorarea plafonului de îndatorare al ţării care erau cât pe ce să aducă cea mai pu­ternică economie a planetei în in­ca­pacitatea de a plăti pensiile şi sala­rii­le unor bugetari.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici