VANGHELIE a scăpat de „caricaturi“

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a anunţat ieri că Mihai Voicu şi Liviu Goncea, cei doi consilieri care au refuzat să demisioneze din Consiliul General al Municipiului Bucureşti, au fost excluşi din PSD. Urmare a acestei excluderi, spune Vanghelie, Voicu şi Goncea nu mai au nici calitatea de consilieri generali, conform legii în vigoare. Liderul PSD Bucureşti a motivat excluderile spunând că PSD nu are nevoie de „asemenea caricaturi“.

1 afișare
Imaginea articolului VANGHELIE a scăpat de „caricaturi“

VANGHELIE a scăpat de „caricaturi“

Decizia retragerii PSD din CGMB, a afirmat Marian Vanghelie, a fost luată în unanimitate de Comitetul Executiv al PSD Bucureşti, care a mai hotărât ca aceia care nu demisionează din Consiliul General să fie excluşi din partid. În cadrul unei conferinţe de presă, Vanghelie i-a acuzat pe Mihai Voicu şi Liviu Goncea că ar avea „anumite interese“, acesta fiind şi motivul pentru care nu şi-au dat demisiile. Vanghelie a spus că Liviu Goncea „are o societate“ şi „interese de toate naturile“, iar Mihai Voicu ar fi interesat de concesionarea unui teren pe strada Poligrafiei şi de aceea ar fi dorit „să mai stea puţin“ în Consiliul General.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici