Vara 2007 este doar inceputul!

Multi romani se intreaba daca vara 2007 este doar un accident. Daca si in anii urmatori temperaturile vor fi similare celor suportate de ei in aceste zile. Parerile sunt oarecum impartite.

1 afișare
Imaginea articolului Vara 2007 este doar inceputul!

Vara 2007 este doar inceputul!

Pe de o parte, climatologii si ecologistii pe care i-a consultat "Romania libera" prevad, pentru 2008, cel putin o vara la fel de caniculara. In termeni concreti, ei sustin ca anul viitor temperatura va creste, in sudul tarii se va accentua fenomenul desertificarii, in vreme ce iarna va fi fara zapada. Pe de alta parte, meteorologii se feresc sa faca prognoze definitive pentru vara viitoare, invocand argumentul ca estimarile pentru perioade mai mari de sase luni sunt nesigure. Cu toate acestea, si ei sunt de acord cu estimarea ca in 2008 vom avea si mai multe zile tropicale, pe cand cele de iarna se vor reduce semnificativ.
Directorul Greenpeace Romania, Ana-Maria Bogdan, sustine transant ca si anul viitor vom fi supusi la acelasi chin: canicula.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici