Victimele mineriadelor îl acuză pe Sorin Oprescu de participare la atrocităţile din iunie 1990

"Asociaţia Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din România" a depus ieri, la procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi, o plângere penală în care cere anchetarea lui Sorin Oprescu de către procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, ca urmare a faptului că acesta s-a numărat printre medicii care în timpul mineriadelor au dirijat forţele poliţieneşti de represiune comandate de Ion Iliescu către victimele minerilor aflate în stare gravă şi internate în diverse spitale din Capitală.

1 afișare
Imaginea articolului Victimele mineriadelor îl acuză pe Sorin Oprescu de participare la atrocităţile din iunie 1990

Victimele mineriadelor îl acuză pe Sorin Oprescu de participare la atrocităţile din iunie 1990

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici