Victorie pentru Apple în lupta cu Samsung: Tabletele Galaxy, interzise în UE

Apple a obţinut o victorie importantă în războiul cu rivalii de la Samsung Electronics, după ce compania condusă de Steve Jobs a reuşit să obţină, printr-o instanţă din Germania, interzicerea temporară a vânzării tabletelor Samsung Galaxy în interiorul Uniunii Europene, potrivit CNN.

7 afișări
Imaginea articolului Victorie pentru Apple în lupta cu Samsung: Tabletele Galaxy, interzise în UE

Victorie pentru Apple în lupta cu Samsung: Tabletele Galaxy, interzise în UE

Oficialii Apple au declarat că telefoanele mobile şi tabletele Samsung din linia Galaxy "copiază slugarnic" iPhone-ul şi iPad-ul, motiv pentru care au intentat mai multe procese companiei sud-coreene. Compania americană a intentat acţiuni în Justiţie în Statele Unite, Australia, Europa şi alte zone, sperând să blocheze produsele rivale.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici