Videanu o lasă fără casă pe Oana Zăvoranu

Primăria Capitalei a intentat un proces împotriva familiei Oanei Zăvoranu, pe care o acuză de fals în declaraţii. Prin edilul şef Adriean Videanu, Primăria spune că familia actriţei de telenovele a minţit că nu mai deţine şi alte proprietăţi, obţinând astfel, în baza Legii 10, cumpărarea apartamentului cu trei camere din strada Andrei Mureşanu. Primăria Municipiului Bucureşti, reprezentată de primarul general Adriean Videanu, o acuză pe Oana Zăvoranu şi pe părinţii săi, Marioara şi Nicolae, că ar fi obţinut un apartament pe baza unei declaraţii false în faţa notarului.

1 afișare
Imaginea articolului Videanu o lasă fără casă pe Oana Zăvoranu

Videanu o lasă fără casă pe Oana Zăvoranu

În cererea depusă la dosar, juriştii lui Videanu susţin că “soţii Zăvoranu au declarat în fals că nu deţin alte locuinţe în proprietate, deşi mai aveau alte două proprietăţi la acel moment”. Astfel, Primăria Capitalei consideră nul actul de vânzare-cumpărare făcut între S.C. Herăstrău Nord şi părinţii Oanei Zăvoranu în urmă cu câţiva ani. Prin declaraţia falsă dată în faţa notarului, prin care susţineau că nu deţin alte locuinţe în proprietate, s-a facilitat cumpărarea apartamentului cu trei camere din str. Andrei Mureşanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici