Viitura toxică, în Dunăre. Ce ne ascund autorităţile?

Oficialii de la Apele Române au recunoscut pentru RL că substanţa toxică a intrat în Dunăre, în zona Budapesta, încă de marţi seară, dar nu au explicat convingător de ce au primit informaţia după o jumătate de zi. Scurgerea s-a produs de la un combinat de aluminiu de lângă localitatea Ajka.

Urmărește
5 afișări
Imaginea articolului Viitura toxică, în Dunăre. Ce ne ascund autorităţile?

Viitura toxică, în Dunăre. Ce ne ascund autorităţile?

Potrivit Adminis­traţiei Naţionale a Apelor Române, apa Dunării înregistra ieri, în amonte de capitala Ungariei, "o uşoară creştere a pH-ului, de la 9,1 la 9,5", în condiţiile în care valorile normale se încadrează între 6 şi 8,5.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici