Vîntu către Sebastian Ghiţă: "Am împuşcat sute de rakeţi pe teritoriul României"

Înregistrarea în care Sorin Ovidiu Vîntu l-a ameninţat cu moartea pe managerul Realitatea TV, Sebastian Ghiţă, a fost făcută publică. Omul de afaceri i-a adresat cuvinte grele lui Ghiţă.

5 afișări
Imaginea articolului Vîntu către Sebastian Ghiţă: "Am împuşcat sute de rakeţi pe teritoriul României"

Vîntu către Sebastian Ghiţă: "Am împuşcat sute de rakeţi pe teritoriul României"

"Chiar pe sleau, pe şleau. Îţi jur ca n-am nimic de înregistrare, nimic. Tocmai că am venit cu o maşină care nu e monitorizată de aştia de la SRI.. Discutăm acum ca între doi băieţi: un golan bătrân şi unul tânăr.[...]"

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici