Vîntu despre Freciu: „Este un bou sinistru!“

„De acum înainte l-am dat pe boul ăsta deoparte din combinaţie, că este un tâmpit care numai gura e de el“, ţipă Vîntu în receptor la Mădălina de la PSV Company.

5 afișări
Imaginea articolului Vîntu despre Freciu: „Este un bou sinistru!“

Vîntu despre Freciu: „Este un bou sinistru!“

"Deja iau în considerare serios posibilitatea de a-l da afară. M-am plictisit de tâmpiţi", accentuează el, nervos, fiecare cuvânt. "Boul" care l-a scos din sărite pe Sorin Vîntu, în după-amiaza zilei de 24 februarie a.c., este nimeni altul decât Sorin Ovidiu Freciu, una dintre slugile sale cele mai apropiate.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici